Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Νέος προπονητής ο Ηλίας Βάλης





<< Ο ΑΓΣΚαστοριάς ανακοινώνει επισήμως την έναρξη της συνεργασίας με το προπονητή Ηλία Βάλη, που αρχής γενομένης από σήμερα αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία του συλλόγου μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.>>

Πρόκειται για ένα πρόσωπο γνώριμο στο ευρύ κοινό, καθώς είχε θητεύσει στο πλευρό του Ηλία Αποστολίδη ως βοηθός προπονητή στη ΠΑΕ Καστοριάς και εφτά χρόνια μετά την αποχώρησή του, επιστρέφει στο πάγκο του συλλόγου.

Το βιογραφικό του είναι ιδιαίτερα πλούσιο με παραστάσεις από αρκετά πρωταθλήματα. Ξεκίνησε τη καριέρα του από τα τοπικά του Νομού Κατερίνης και στη συνέχεια στο Περιφερειακό τότε πρωτάθλημα για λογαριασμό του Σβορώνου.

Ακολούθησε η Αναγέννηση Γιαννιτσών στην οποία εργάστηκε αρχικά πρώτος και εν συνεχεία δεύτερος προπονητής, όταν η προηγούμενη αντίπαλος των <<γουναράδων>> βρίσκονταν στη Τρίτη Εθνική, για να μεταπηδήσει μετέπειτα και στη Β’ Εθνική κατηγορία, εκτελώντας χρέη βοηθού προπονητή στην ομάδα μας με coach τον Ηλία Αποστολίδη.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ (πτυχίο που σπάνια συναντάς στη κατηγορία) ενώ μεταξύ άλλων έχει εργαστεί και στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας, αναδεικνύοντας αρκετούς ανερχόμενους ποδοσφαιριστές από τη Κατερίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου