Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Οι δηλώσεις των νεοαποκτηθέντων



Τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες της Καστοριάς πραγματοποίησαν πριν την επίσημη φωτογράφηση του συλλόγου οι δύο καινούργιες μεταγραφές της ομάδας μας.

Περιχαρείς μετά την υπογραφή του νέου τους συμβολαίου με τους <<γουναράδες>> αμφότεροι μίλησαν αναλυτικά για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά τους.

Το λόγο πήρε πρώτος ο Μιχάλης Μίχος που τόνισε: <<Είναι τιμή για μένα να φορέσω τα χρώματα αυτής της ομάδας. Βρισκόμαστε στο πιο δύσκολο όμιλο της κατηγορίας και οφείλουμε να υπερβάλλουμε εαυτό προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις υψηλές απαιτήσεις.




Στη κατηγορία αγωνίζονται σύλλογοι με τεράστια παράδοση που είχαμε συνηθίσει να της βλέπουμε στη πρώτη και τη δεύτερη Εθνική. Αυτό δε με αγχώνει, αλλά με οπλίζει κουράγιο για να δουλέψω σκληρά και να είμαι έτοιμος όταν έρθει η ώρα.
Από τη πλευρά μου υπόσχομαι να δώσω το 100% και να βοηθήσω τη Καστοριά με όλες μου τις δυνάμεις. >>




Στη συνέχεια ήταν η σειρά του σαφέστατα πιο έμπειρου Δημήτρη Γιαννουλίδη.
<< Έχω συνηθίσει τη πίεση και γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι σε μεγάλες ομάδες. Υπάρχουν μπροστά μας αρκετά δύσκολα ματς και προτιμώ να αφήσω τα μεγάλα λόγια και να μιλήσω με πράξεις μέσα στο γήπεδο.

Είναι ώρα να προπονηθούμε σωστά και να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά, ώστε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να κάνουμε ταμείο στο τέλος.



Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι και αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας πρέπει να υπερασπιστούμε το όνομα και την ιστορία του συλλόγου που αγωνιζόμαστε. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω στο ακέραιο τους ανθρώπους που με πίστεψαν. >>


Σε ερώτηση για το τι χρειάζεται ώστε να επιτύχει η ομάδα τους στόχους που έχουν τεθεί, απάντησε:
<< Πρέπει όλοι όσοι περιβάλλουν την ομάδα να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις τους και εμείς οι παίκτες από τη πλευρά μας να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια! >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου