Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Pre Game: Άρης - Καστοριά




Ξεκινά σε λίγες ώρες το σπουδαιότερο παιχνίδι από άποψης ονομάτων και ιστορίας στη προημιτελική φάση των ομίλων του Κυπέλλου στη Γ’ Εθνική κατηγορία με τον Άρη να φιλοξενεί στο Κλεάνθης Βικελίδης τη Καστοριά.

Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με νέους προπονητές στη τεχνική ηγεσία, γεγονός που κάνει την αναμέτρηση ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Το Χαριλάου αναμένεται εκ νέου κατάμεστο, ενώ δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν η αναμέτρηση μεταδοθεί και τηλεοπτικώς, όπως συμβαίνει με όλους τους εντός έδρας αγώνες των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα.

Αφού αναφέρουμε πως τον αγώνα θα διευθύνει ο Λάμπρος Βλιώρας από το σύνδεσμο της Λάρισας με βοηθούς τους Αχιλλέα Κίχζα και Κωνσταντίνο Ακριβό (επίσης από το Θεσσαλικό κάμπο) ας περάσουμε στις αποστολές των δύο μονομάχων όπως ανακοινώθηκαν χθες αργά το απόγευμα.





Για την ομάδα μας –που αυτή την ώρα βρίσκεται καθοδόν για τη Θεσσαλονίκη- το πούλμαν αναχώρησε με τους 22 παρακάτω ποδοσφαιριστές.

Κοκκινίδης, Μουρατίδης, Τσόπρας, Τούλιος, Καρανάσιος, Χριστοφορίδης, Σπανός, Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Καραθάνας, Σουμέλας, Ντάμζι, Γανόλης, Τάσσιος, Μίχος, Γιαννουλίδης, Γεωργιάδης, Δημητριάδης, Φράγκος, Παπαδόπουλος, Αντριάνο και Γκάμπι.

Στην αντίπερα όχθη η αποστολή των <<κιτρινόμαυρων>> απαρτίζεται από τους εξής 19 παίκτες: Μπαϊμάκης, Καρατζιοβαλής, Φερνάντες, Ψυχογιός, Λιόλιος, Λιόνης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Καπνίδης, Χιντασέλι, Πόι, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Ντούνγκα και Μαζουλουξής. 

Η συνέχεια εντός των τεσσάρων γραμμών με τη σέντρα στις 15:30 για το μοναδικό από τα δεκαέξι παιχνίδια του Κυπέλλου -σε ολόκληρη τη Γ' Εθνική- που διεξάγεται σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου