Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Μέρα ξεκούρασης και εκλογών





Ημέρα χαλάρωσης και αποφόρτισης ήταν η σημερινή για τους παίκτες της Καστοριάς, που απόλαυσαν το ρεπό τους και πήραν τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που ακολουθεί.

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές βρήκαν την ευκαιρία να αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ενώ στο μυαλό όλων επικρατεί πάθος και δίψα για τη νίκη, που αποτελεί μονόδρομο στο κυριακάτικο αγώνα.

Οι τραυματίες Τούλιος και Μπορόζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.




Την ίδια ώρα όπως γίνεται αντιληπτό, το ενδιαφέρον στρέφεται εκτός των τεσσάρων γραμμών με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στην εκλογική διαδικασία, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναδείξει νέα διοίκηση, η οποία και θα οδηγήσει το σύλλογο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενη ανάρτηση, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα ανακοινωθούν το πρωί της Πέμπτης μέσα από τον επίσημο ιστότοπο της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου