Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής





Η τελευταία αγωνιστική για το 2014 έριξε αυλαία πριν από μερικά λεπτά με τον Άρη να βρίσκεται στη κορυφή, περνώντας σαν σίφουνας 0-3 από το Σουβλί, την ώρα που ο Πανσερραϊκός αναδεικνύονταν νικητής στις καθυστερήσεις και νικώντας 2-1 τη Καβάλα να ξαναμπαίνει δυναμικά στη μάχη του τίτλου.

Στη διεκδίκηση της παραμονής τα πράγματα έμειναν ρευστά με την Αρναία να σημειώνει ζωτικής σημασίας τρίποντο με 1-0 επί του Ορφέα Ελευθερούπολης και να επιστρέφει ξανά με αξιώσεις στο κυνήγι της αποφυγής του υποβιβασμού.

Νίκη χρυσάφι και για τον Ακροπόταμο που έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι, νικώντας στα χασομέρια 3-2 το Αγιονέρι που αστόχησε σε δύο πέναλτι, ενώ όπως προαναφέραμε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος επιβλήθηκε της Καστοριάς με 5-1.

Βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν στα ισόπαλα 1-1 η Δόξα Δράμας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, όπως επίσης και στα Γιαννιτσά, η τοπική Αναγέννηση απέναντι στο Καμπανιακό.

Τέλος ασύμφορη ισοπαλία είχαμε στη Φλώρινα με τη Θύελλα Φιλώτα να κολλά στο μηδέν απέναντι στην ακριτικό Εθνικό της Αλεξανδρούπολης, που ερχόμενος από την άλλη άκρη της Βορείου Ελλάδος επέστρεψε στις αποσκευές του με ένα πολύτιμο βαθμό στην οικονομία του πρωταθλήματος.


Έβρος  Σουφλίου – Άρης 0-3

Θύελλα Φιλώτα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0

Πανσερραϊκός – Καβάλα 2-1

Απόλλων Αρναίας – Ορφέας Ελευθερούπολης 2-1

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Καμπανιακός 1-1

Άρης Ακροποτάμου – Εθνικός Αγιονερίου 3-2

Δόξα Δράμας – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-1

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος - Καστοριά 5-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου