Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Οδυνηρή ήττα, 2-5 από το Καμπανιακό





Βαριά και οδυνηρή εντός έδρας ήττα γνώρισε η Καστοριά με σκορ 2-5 από το φορμαρισμένο Καμπανιακό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Η ομάδα μας δεν εμφάνισε το καλό της πρόσωπο, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών κινήθηκαν σε ρηχά νερά, με συνέπεια να δεχθεί ισχυρό πλήγμα στον εγωισμό της και ταυτόχρονα ο στόχος της παραμονής να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο.





Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι μετά τα πρώτα αναγνωριστικού χαρακτήρα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι  ανέκτησαν τα ηνία της αναμέτρησης και αφού αρχικά προειδοποίησαν στο 18’ με το σουτ του Υψηλού, άνοιξαν το σκορ στο 28΄ έπειτα από κοντινή προβολή του Χρήστου.





Με ανεβασμένη τη ψυχολογία το συγκρότημα της Χαλάστρας διπλασίασε τα τέρματα του, καθώς στο 39’ ο Κουντούρας έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραία προσποίηση και μετέπειτα διαγώνιο σουτ νίκησε το Κοκκινίδη, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στους Θεσσαλονικείς.





Στην επανάληψη η Καστοριά μπήκε αποφασισμένη να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες τις αναλογούσαν και ευτύχησε να ξαναμπεί στο ματς με το καλημέρα.





Ήταν το 48ο λεπτό όταν ο Σαπανίδης εκτέλεσε υποδειγματικά το φάουλ με το Κεφάλα να πηδά ψηλότερα από όλους και με πανέμορφη γυριστή κεφαλιά να δίνει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.





Το τέρμα αυτό ήταν το δεύτερο για το νεαρό μέσο που με την επανέναρξη του β΄μέρους μεταφέρθηκε στα στόπερ, με το Μπαϊρακτάρη να τον αντικαθιστά επάξια στο χώρο της μεσαίας γραμμής.





Με τη συμπλήρωση 55 λεπτών αγώνα, σημειώθηκε η φάση που σημάδεψε στην εξέλιξη του ματς, καθώς ο Αθανασιάδης δεν εκτίμησε σωστά τη πορεία της μπάλας, η οποία προσέκρουσε στο χέρι του, με το ρέφερι Θεολόγου να υποδεικνύει αμέσως το σημείο του πέναλτι.





Όντας ήδη κιτρινισμένος ο 25χρονος κεντρικός οπισθοφύλακας αποβλήθηκε, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, όταν ο Υψηλός που ανέλαβε την εσχάτη των ποινών νίκησε το Κοκκινίδη από τα έντεκα βήματα.





Ήταν πασιφανές πως το τέρμα αυτό έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων, τη στιγμή που το αριθμητικό μειονέκτημα γίνονταν ολοένα και πιο ορατό.





Εν τέλει η υπεροχή του Καμπανιακού καρποφόρησε δις με το Χρήστου να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τον Υψηλό να παίρνει εν συνεχεία τη σκυτάλη, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση.




Παλεύοντας για τη τιμή και την αξιοπρέπεια τους οι <<ερυθροκίτρινοι>> κατόρθωσαν να μειώσουν στο 78΄ όταν μετά από κόρνερ του Σαββαίδη, ο Γεωργιάδης εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του –εξαίρετου καθόλη τη διάρκεια του ματς- βετεράνου γκολκίπερ Κηπουρού και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.





Ήταν το πρώτο επίσημο γκολ για το 16χρονο στράικερ που δείχνοντας ολοένα και πιο βελτιωμένος αποτελεί από τα ελάχιστα κέρδη της σημερινής ημέρας για τη Καστοριά, η οποία στο εξής θα πορευτεί με νέο προπονητή.





Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο Ηλίας Βάλης συγκέντρωσε στο κέντρο του γηπέδου τους ποδοσφαιριστές του, όπου και τους γνωστοποίησε πως θα υποβάλλει τη παραίτηση του.




Λίγο αργότερα αυτή έγινε δεκτή από το Δ.Σ του συλλόγου που τον ευχαρίστησε θερμά για τη προσφορά του στη δύσκολη αυτή καμπή της ομάδας και επέλεξε οι δρόμοι τους να χωρίσουν φιλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου