Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Δύο αποχωρήσεις και μια επιστροφή!





Άστραψε και βρόντηξε στη σημερινή προπόνηση ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Ουσταμπασίδης και το μάρμαρο πλήρωσαν δύο αξιόλογοι ποδοσφαιριστές.

Τη στιγμή που πάρα τα ανεπιτυχή αποτελέσματα τόνιζε δημόσια τη στήριξη του στο προπονητή, σεβάστηκε στο έπακρον την επιθυμία του Κατερινιώτη τεχνικού και από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές Σουμέλας και Καραθάνας δε λογίζονταν στα πλάνα του, τους ενημέρωσε για τη λύση της συνεργασίας τους.




<< Ο ΑΓΣΚαστοριάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ανδρέα Σουμέλα και Αλέξανδρο Καραθάνα. Η διοίκηση του συλλόγου αναγνωρίζει τη προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες που προσέφεραν.

Καθόλη τη διάρκεια της θητείας τους αποτέλεσαν πρότυπο επαγγελματία ποδοσφαιριστή τόσο με την αγωνιστική παρουσία τους όσο και με τη συμπεριφορά τους. Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχιση της καριέρας τους σε υψηλότερα επίπεδα. >>




Στον αντίποδα τα <<ερυθροκίτρινα>> προβάλλει ξανά ο Γιώργος Σαπανίδης (πέμπτη κατά σειρά επιστροφή μετά τους Αθανασιάδη, Μπορόζη, Σαββαϊδη και Παπαδόπουλο Μ.) καθώς το ραντεβού με τους διοικούντες είχε αίσια κατάληξη με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για ένα νέο ξεκίνημα.

Ο έμπειρος μέσος επέστρεψε στις προπονήσεις όπου και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους συμπαίκτες του.

Όπως γίνεται αντιληπτό πως η επιστροφή του 25χρονου άσσου ανεβάζει επίπεδο το σύλλογο και παράλληλα λύνει τα χέρια του Ηλία Βάλη που αποκτά μια αξιόπιστη λύση μεσοεπιθετικά.




Το ευχάριστο είναι πως ο ‘’Σάπα’’ βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και μπορεί να βοηθήσει άμεσα το ιστορικό σωματείο, αρχής γενομένης από το προσεχές εντός έδρας ματς απέναντι στο Καμπανιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου