Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Χαρακίρι στο φινάλε!



Η μεγάλη εμφάνιση της Καστοριά δε συνοδεύτηκε από νίκη, με το τελικό 2-2 να αφήνει γλυκόπικρη γεύση στους <<ερυθροκίτρινους>>.

Η ομάδα μας μπήκε νωθρά στο παιχνίδι, ωστόσο στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και παρότι έφτασε στην ανατροπή, δε κατόρθωσε να πάρει το τρίποντο, καθώς στο φινάλε ισοφαρίστηκε από αδράνεια της άμυνας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η συνεχής βροχόπτωση δυσχέραινε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, που κόντρα στις δυσμενείς συνθήκες αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις, αποζημιώνοντας έτσι τους 150 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο ΔΑΚ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που ανέκτησαν νωρίς τη πρωτοβουλία των κινήσεων και έχοντας την ελαφρά υπεροχή με το μέρος τους, κατόρθωσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικά σημείο.

Με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται μη έχοντας να προσφέρει κάτι το αξιοσυγκίνητο, ο σύλλογος της Καβάλας άνοιξε το σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν μετά από κόρνερ του Προβατίδη, ο Σολακίδης πήρε τη καρφωτή κεφαλιά, παγώνοντας έτσι το Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τους <<γουναράδες>> να αφυπνίζονται και μπαίνοντας αισθητά πιο ψυχωμένα στο ματς, η ανατροπή στο σκορ να είναι το φυσικό επόμενο.

Στο 55' ο Γανόλης ανατράπηκε μες τη περιοχή από μαρκάρισμα του Τσέπα και ο διαιτητής Θεοδωρόπουλος υπέδειξε την άσπρη βούλα. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και με ολύμπια ψυχραιμία έφερε το ματς στα ίσια.

Με ανεβασμένη τη ψυχολογία και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση οι γηπεδούχοι επιβεβαίωσαν ολοκληρωτικά την ανωτερότητά τους, με τον εξαιρετικό Σαπανίδη να διαμορφώνει το 2-1 στο 74' με μακρινό σουτ έξω απο τη περιοχή.

Και ενώ όλα έδειχναν πως η Καστοριά κρατά στα χέρια της μια εξίσου σπουδαία δεύτερη διαδοχική νίκη, έφτασε στη πηγή αλλά νερό δεν ήπιε, καθώς στο φινάλε έχυσε τη καρδάρα με το γάλα!

Ήταν το 82ο λεπτό της συνάντησης, όταν ο Αποστολίδης εκτέλεσε φάουλ με τον επερχόμενο Σολακίδη να πηδά ψηλότερα από όλους και σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στα εναπομείναντα λεπτά τα <<καναρίνια>> αναζήτησαν με κάθε τρόπο το τρίτο γκολ, όμως η θεά τύχη τους γύρισε τη πλάτη, με τη κεφαλιά των Αθανασιάδη να περνά σύριζα άουτ στη κλασσικότερη ευκαιρία του 90λεπτού.

Καστοριά: Κοκκινίδης, Χριστοφορίδης, Τσόπρας, Παπαδόπουλος Δ, Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Ντάμζι (63' Γεωργιάδης) Σπανός, Γανόλης, Σαπανίδης, Παπαδόπουλος Μ. (75' Αθανασιάδης)

Άρης Ακροποτάμου: Κωνσταντάκος, Καμπερίδης (75' Θεοδωρίδη) Ρετσίνας, Τσέπα, Σεφερίδης, Σολακίδης, Προβατίδης, Παπαζούδης, Πτηνόπουλος (63' Δουμπλατζής).

ΥΓ: Μετά τη λήξη της αναμέτρησης σημειώθηκαν μικροεπεισόδια που σταμάτησαν έγκαιρα με τη παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

ΥΓ1: Ακολούθησε έκτακτο Δ.Σ του συλλόγου που έθεσε επί τάπητος τις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου