Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Η κακή μέρα φάνηκε από νωρίς





Με το πλέον αποκαρδιωτικό τρόπο αποχαιρέτησε το 2014 η Καστοριά που γνώρισε τη πιο βαριά φετινή της ήττα με σκορ 5-1 από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Η έκφραση που λέει σοφά ο λαός πως η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται, ίσχυσε κατά γράμμα στη σημερινή αναμέτρηση με τους <<ερυθροκίτρινους>> να πληρώνουν το εφιαλτικό ξεκίνημα και το ολικό μπλακ άουτ των δεκαπέντε πρώτων λεπτών, με συνέπεια να μην υπάρξει επιστροφή.

Το ιστορικό σωματείο βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα αποδυτήρια, καθώς πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της συνάντησης ο Μαρκόπουλος άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ.

Μπαίνοντας πολύ δυναμικά στο ματς οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 6’, ενώ με κεκτημένη ταχύτητα έγινε το 3-0 στο 8’ με τον ίδιο πάντα παίκτη, το Μαρκόπουλο, να σημειώνει το γρηγορότερο χατ τρικ στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Με το γκάζι πατημένο και τη ψυχολογία στα ουράνια το Βυζάντιο πέτυχε το 4-0 στο 10’ με ατομική ενέργεια του Μεντή, ενώ με τη συμπλήρωση δεκαπέντε λεπτών αγώνα ο Μουρατίδης έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τσοτούλιδη, δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση!

Μετά το πέρας της καταιγίδας βγήκε προσωρινά το ουράνιο τόξο. Η Καστοριά ισορρόπησε το ματς, προσπάθησε να γίνει απειλητική και παρότι μείωσε σχετικά νωρίς, δεν είχε την απαιτούμενη διάρκεια στο παιχνίδι της.

Στο 37’ ο Ντάμζι διαμόρφωσε το 5-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, τόσο στην ανάπαυλα του πρώτους μέρους όσο και του δεύτερου, από τη στιγμή που στην επανάληψη δεν υπήρξε σκορ.

Τα γκολ που έμπαιναν βροχή, έγιναν δοκάρια για το Κοκκινόχωμα που δε κατέβασε ταχύτητα και έχοντας ολοκληρωτικά τη πρωτοβουλία των κινήσεων σημάδεψε τρισάκις τα δοκάρια του Τσοτουλίδη.

Αρχικά ο Μεταλλίδης, στη συνέχεια ο Σαουλίδης και μετέπειτα ο Μαρκόπουλος είδαν τις προσπάθειες του να σταματούν στο κάθετο δοκάρι της εστίας, με το σκορ να παραμένει έτσι αναλλοίωτο μέχρι το σφύριγμα της λήξης.


Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Σουμουλίδης (46 Παπαδόπουλος Γ.), Μπατάκογλου, Φωτόπουλος, Γεωργαντέλης, Τριανταφυλλίδης, Κεφαλάς (46 Σαουλίδης), Καρλόπουλος (46 Μεταλίδης), Μουρατίδης, Ταχματζίδης, Μεντής, Μαρκόπουλος.

Καστοριά: Τσοτουλίδης, Χριστοφορίδης (59 Δημητριάδης), Σπανός, Παπαδόπουλος Δ., Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Σαββαϊδης, Αθανασιάδης, Γανόλης (29’ Γεωργιάδης), Παπαδόπουλος Δ., Ντάμζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου