Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ανασύνταξη ενόψει Κυριακής




Με αποθεραπεία και ασκήσεις αποκατάστασης συνεχίστηκε η επόμενη μέρα του αγώνα με τον Άρη Ακροποτάμου, που έλαβε 
χώρα στις εγκαταστάσεις του Δισπηλιού.

Κρατώντας την εξαιρετική εμφάνιση και τη τρομερή απόδοση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ενδεκαδάτων παικτών, το βλέμμα στρέφεται στο κυριακάτικο ματς, όπου και είναι το τελευταίο για το 2014.

Ο Γιώργος Σαββίδης, υπό τη παρουσία του οποίου η ομάδα παραμένει αήττητη, γνωστοποίησε πως η επόμενη -σαφώς υψηλότερη σε ένταση και διάρκεια- προπόνηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 15:00.

Όσο αναφορά το μέτωπο των τραυματιών η απουσία του Κεφάλα, ενδέχεται να μην είναι η μόνη, καθώς πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Σαπανίδης, που ένεκα ωστόσο του ερχόμενου κομβικού παιχνιδιού, αναμένεται να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί.

Η εικόνα του αγώνα εξάλλου αφήνει μεγάλες υποσχέσεις για το ιστορικό σωματείο, που καλείται να αποδείξει πως αδικείται βαθμολογικά και με ντεμπαράζ διαδοχικών νικών να σώσει τη παρτίδα.

Το ερχόμενο λοιπόν εκτός έδρας ματς –απέναντι στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος- μπορεί να συγκεντρώνει αντικειμενικές δυσκολίες ωστόσο από το ερυθροκίτρινο στρατόπεδο πηγάζει έντονο πείσμα, μεγάλη αισιοδοξία, και ταυτόχρονα συσπείρωση για το διπλό, που εφόσον επιτευχθεί θα δώσει τεράστια ώθηση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας με τα απανωτά ντέρμπι που ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου