Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Φινάλε στο Κοκκινόχωμα




Πανέτοιμη για το τελευταίο αγώνα της χρονιάς είναι η Καστοριά που ρίχνει την αυλαία για το 2014 στο μακρινό Κοκκινόχωμα, αντιμετωπίζοντας το τοπικό Βυζάντιο.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σαββίδη έχει μείνει με τη γλυκόπικρη γεύση από το ισόπαλο 2-2 με τον Ακροπόταμο, καθώς η εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας δε συνοδεύτηκε από τους βαθμούς της νίκης, η οποία –σε επίπεδο πρωταθλήματος- αγνοείται φέτος στο ΔΑΚ.

Το πείσμα και η συσπείρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι πρωτόγνωρη, με το πάθος για το διπλό να αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο ενόψει της αυριανής κομβικής αναμέτρησης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει για τους παίκτες ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, τρεξίματα και τελειώματα φάσεων, προτού ολοκληρώσουν μέσα από οικογενειακό δίτερμα σε μικρό χώρο.

Αμέσως μετά ο Γιώργος Σαββίδης ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελούμενη από 18 ποδοσφαιριστές θα εκδράμει αυθημερόν στη Καβάλα. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Τσόπρας, ο τραυματίας Κεφάλας και ο γκολκίπερ Μουρατίδης.

Πιο συγκεκριμένα την ερυθροκίτρινη 18μελης αποστολή στελεχώνουν: Κοκκινίδης, Τσοτουλίδης, Μπαϊρακτάρης, Παπαδόπουλος Δ, Σπανός Σαββαϊδης, Μηλιάτης, Ντάμζι, Σαπανίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος Μ, Αθανασιάδης, Γανόλης, Γεωργιάδης, Δημητριάδης Τάσσιος, Καρανάσιος και Φράγκος.

Να αναφέρουμε κλείνοντας πως η ομάδα θα αναχωρήσει στις 08:00 το πρωί από την ακριτική πόλη γευματίζοντας στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας μετέπειτα με προορισμό τη Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου