Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Καστοριά VS Άρης Ακροποτάμου




Με ανεβασμένη τη ψυχολογία και μεγάλη πίστη για τη δεύτερη διαδοχική νίκη η Καστοριά ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της ενόψει Ακροποτάμου, σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν, όπου το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο!

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, που εκφράζοντας συγκρατημένη αισιοδοξία για την επικράτηση, αναμένουν τη βοήθεια του κόσμου, που καλείται με τη σειρά του να δώσει βροντερό παρόν στο Δημοτικό Στάδιο και να ωθήσει την ομάδα προς τη νίκη.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα γευματίσει στις 11:00, ενώ πιστοί στο ραντεβού με το καθιερωμένο οικογενειακό καφεδάκι οι <<ερυθροκίτρινοι>> θα συναντηθούν στις 12:15 στο Esperos Palace, προτού στη συνέχεια κατευθυνθούν μαζικά προς το περιβάλλοντα χώρο του ΔΑΚ.



Να αναφέρουμε κλείνοντας πως διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Θεοδωρόπουλος από τη γειτονική Φλώρινα με βοηθούς διαιτητές το κ. Δημόπουλο από τον ίδιο Νομό, καθώς επίσης και το κ. Δεμερτζή από το σύνδεσμο της Πέλλας.

ΥΓ: Όπως σε όλα τα εντός έδρας ματς έτσι και αύριο, το Δ.Σ του συλλόγου θα συνεδριάσει αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο ξενοδοχείο Esperos Palace, όπου και θα τεθούν επί τάπητος τα εξής παρακάτω θέματα:

1) Ανασκόπηση των αναμετρήσεων απέναντι σε Ηρακλή 
Αμπελοκήπων και Άρη Ακροποτάμου.

2) Ο επόμενος και τελευταίος αγώνας για το 2014.

3) Μισθοδοσία ποδοσφαιρικού τμήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου