Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Αποτελέσματα 20ης ημέρας




Φωτιά στη κορυφή έβαλε η Δόξα Δράμας που επικρατώντας πανάξια του Άρη με 1-0, έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα τεσσάρων βαθμών για το τίτλο στον Πανσερραϊκό, τον οποίο καραδοκεί σε απόσταση βολής η Καβάλα.

Τα <<λιοντάρια>> έκαναν το χρέος τους επικρατώντας 1-3 στην Ελευθερούπολη επί του παραπαίοντα Ορφέα, τη στιγμή που οι <<αργοναύτες>> λύγισαν στο Ανθή Καραγιάννη την αντίσταση της μαχητικής Θύελλα Φιλώτα, της ομάδας δηλαδή όπου θα φιλοξενήσει τη Καστοριά τη προσεχής Κυριακή.

Από εκεί και πέρα σε γενικές γραμμές άκρως ευνοϊκά μπορούν να χαρακτηριστούν τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικήςς για την ομάδας μας, η οποία εφόσον φυσικά εξακολουθεί να κερδίζει τα δικά της ματς, διατηρεί στο ακέραιο τις όποιες ελπίδες της στη μάχη για παραμονή.

Εκεί όπου αλληλοεξοντώθηκαν Εθνικός Αγιονερίου και Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσαν οι Αμπελόκηποι με το φτωχό, πλην όμως και πολύτιμο 1-0 επί του Άρη Ακροποτάμου.

Σπουδαίο επίσης τρίποντο πέτυχε και ο ψυχωμένος Καμπανιακός (3-0 το Βυζάντιο) ενώ ο Έβρος πήρε το ντέρμπι της Θράκης επικρατώντας με ανατροπή στο παγωμένο Σουφλί (2-1) επί του αξιόμαχου Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα της 20ης αυτής αγωνιστικής είναι τα εξής παρακάτω:

Δόξα Δράμας – Άρης 1-0

Καβάλα – Θύελλα Φιλώτα 1-0

Εθνικός Αγιονερίου – Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-1

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Άρης Ακροποτάμου 1-0

Ορφέας Ελευθερούπολης – Πανσερραϊκός 1-3

Καμπανιακός – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 3-0

Έβρος Σουφλίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-1

Καστοριά – Απόλλων Αρναίας (αναβλήθηκε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου