Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Θύελλα Φιλώτα – Καστοριά 5-1



Βίοι αντίθετοι για Καστοριά και Θύελλα Φιλώτα με το νεοφώτιστο σωματείο της Φλώρινας να θριαμβεύει σημειώνοντας, έτσι τη σπουδαιότερη νίκη στη σύντομη ιστορία του!

Με τον τρόπο αυτό οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν αποφασιστικό βήμα για τη παραμονή τους, ενώ από την άλλη πλευρά με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα οι <<γουναράδες>> υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στα τοπικά πρωταθλήματα.

Το ματς δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής, καθώς ήταν ένας διαρκής επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων.

Ο Σιδηρόπουλος ήταν εκείνος που άνοιξε το χορό των γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 17’ ενώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ο ίδιος παίκτης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στο 38’.

Τρία λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ Μακρής τραυματίστηκε στη προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα και αντικαταστάθηκε από το Κοκκινίδη, παρά το γεγονός πως ο Κοζανίτης πορτιέρο δεν έχει ακόμη αναρρώσει από το τραυματισμό που το ταλαιπωρούσε!

Στην επανάληψη οι θεατές βρέθηκαν στο ίδιο έργο με τη Καστοριά να περιορίζεται σε καθαρά παθητικό ρόλο και τη Θύελλα να αναλαμβάνει ολοκληρωτικά τα ηνία της συνάντησης.




Ο Ζηνόβιος στο 49’ σφράγισε το τρίποντο, με το Μουρατίδη δύο λεπτά αργότερα να γράφει το 4-0 σκοράροντας με καρφωτή κεφαλιά μέσα σε αποθέωση.

Το κερασάκι στη τούρτα σημείωσε εκ νέου ο Ζηνόβιος που στο 86’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του Φιλώτα, ο οποίος στη παρθενική συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική ανανέωσε -πιο εύκολα από το αναμενόμενο- το εισιτήριο του στη κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά το μόνο που κατάφερε η Καστοριά ήταν να σημειώσει στις καθυστερήσεις το γκολ της τιμής με ευθύβολο σουτ του Μπαϊρακτάρη.

Θύελλα Φιλώτα (Παπανώτας): Αμπατζίδης (76’ Στεργιάδης), Μουρατίδης, Κόλα, Σιδηρόπουλος Γ., Κλάζογλου (65’ Ζαρογιάννης), Μισαηλίδης (56’ Γετίμης), Σιδηρόπουλος Χ., Χαϊτίδης, Ζηνόβιος, Θεοδουλίδης, Μαρκόπουλος.

Καστοριά (Ζαρογιάννης): Μακρής (42’ Κοκκινίδης), Σιάνης, Παπαδόπουλος Δ., Τσόπρας, Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Δημητριάδης, Χριστοφορίδης, Γεωργιάδης, Νούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου