Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Παρασκήνιο από το αναβληθέν ματς





Αγώνας μπορεί να μην υπήρξε, ωστόσο οι δηλώσεις των παραγόντων συγκέντρωσαν αρκετό ενδιαφέρον.

Από τη πλευρά των φιλοξενούμενων, ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Κώστας Καραγιάννης εμφανίστηκε φανερά εκνευρισμένος με το σκεπτικό της απόφασης περί αναβολής τονίζοντας χαρακτηριστικά:

<< Είναι θλιβερό μια ηλιόλουστη, καλοκαιρινή μέρα το γήπεδο της Καστοριάς να βρίσκεται σε αυτή τη κατάσταση. Να μην υπάρχει γήπεδο ολόκληρη Κασστοριά να για να παίξουμε ποδόσφαιρο. 

Θα κινηθούμε νομικά κατά της ΕΠΣΚαστοριάς επιζητώντας τα έξοδα της μετακίνησής μας, καθώς η επιτροπή όρισε το τελικό των ερασιτεχνών της, ένα μόλις 24ωρο πριν το προγραμματισμένο για σήμερα παιχνίδι της Τρίτης Εθνικής κατηγορίας.

Δεν ήρθαμε στη Καστοριά για να πιούμε καφέ ή να δούμε πόσο όμορφη πόλη είναι, αλλά για να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη σωτηρία μας.

Τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα για όλα τα σωματεία και απαιτούμε να σεβαστούν οι κόποι και οι προσπάθειές μας. >>

Με την αγανάκτησή του να ξεχειλίζει ο ισχυρός άνδρας των φιλοξενούμενων πρόσθεσε:

<< Είναι αδιανόητο η ΕΠΣΚαστοριάς να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο, στην ιστορικότερη ομάδα του Νομού, καθώς και σε ένα άλλο σύλλογο της Τρίτης Εθνικής κατηγορίας που έρχεται από 400 χιλιόμετρα μακριά. Το εντελώς ηθικό θα ήταν ο πρόεδρος να εμφανιστεί και να μας ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Για να μη πλατιάζω, το μόνο που θα επιδιώξω είναι οι άνθρωποι της ΕΠΣΚαστοριάς να δεχθούν τη μήνυση που θα καταθέσω προκειμένου να αποζημιωθεί η ομάδα μου για τη ταλαιπωρία που υπέστη, καθώς και τα έξοδα της αποστολής που σπαταλήθηκαν. >>

Όσο αναφορά την ομάδα της Καστοριάς, ο προπονητής Δημήτρης Ζαρογιάννης στάθηκε από τη πλευρά του στα καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Πιο αναλυτικά υπογράμμισε:

<<Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο ματς και πάνω σε αυτό δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα. 

Οφείλουμε ωστόσο να σεβαστούμε την απόφαση του διαιτητή και να επικεντρωθούμε πλέον στο επόμενο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας απέναντι στη Θύελλα Φιλώτα.

Θεωρώ πως η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι ακατάλληλη για να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων και αν τελικώς γίνονταν το ματς θα υπήρχε υψηλός κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Εμείς συνεχίζουμε και κοιτάμε τη συνέχεια, καθώς ακολουθεί ένα κρίσιμο ματς, όπου όπως και στα υπόλοιπα, έτσι και σε αυτό, στόχος μας είναι αποκλειστικά οι τρεις βαθμοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου