Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ήθελε, αλλά δε μπορούσε




Βίοι αντίθετοι για Καστοριά και Ηρακλή Αμπελοκήπων με τους φιλοξενούμενους να περνούν αλώβητοι από το ΔΑΚ ανανεώνοντας έτσι το διαβατήριο τους στη κατηγορία.

Το μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον είχε ως συνέπεια οι Θεσσαλονικείς να μπουν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και να ανοίξουν το σκορ στο 26’ έπειτα από όμορφο ομαδικό συνδυασμό, που κατέληξε στο Χιονίδη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε το Μακρή.

Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι που σταδιακά ανέκτησαν τη πρωτοβουλία των κινήσεων, πήραν αέρα δύο τερμάτων όταν μετά από άστοχη έξοδο του νεαρού γκολκίπερ, ο πολύπειρος Κουρδάκης εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα καρέ και με ψηλοκρεμαστή λόμπα, διπλασίασε τα τέρματα για τον Ηρακλή.

Στην επανάληψη οι <<ερυθροκίτρινοι>> -που παρά τις τρανταχτές απουσίες και τα προβλήματα- αγωνίστηκαν με ψυχή και περίσσιο πάθος, ανέβασαν στροφές και έχασαν καλές στιγμές με τα σουτ των Μπαϊρακτάρη, Σουμέλα και Ντάμζι να βρίσκουν σε ετοιμότητα το Σιάκα, ενώ λίγο αργότερα ο Γεωργιάδης αστόχησε από κοντά.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ζαρογιάννη που κατέβηκε σήμερα με δώδεκα ποδοσφαιριστές (!) δικαιούται ένα γκολ βάσει της συνολικής του απόδοσης, αλλά για ακόμη μια φορά πλήρωσε την επιθετική του δυστοκία, μη κατορθώνοντας έτσι να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό.

Αντίθετα, οι Αμπελόκηποι ήταν εκείνοι που πέτυχαν και τρίτο τέρμα με απευθείας φάουλ του Χιονίδη –ο οποίος λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς έπρεπε να αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο- στο 83’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ. 

Καστοριά: Μακρής, Σιαννής, Παπαδόπουλος, Τσόπρας, Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Ντάμζι, Δημητριάδης (46’ Νούλας), Γεωργιάδης, Σουμέλας, Τάσιος.

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Ζιάκας, Καρατζάογλου, Γιώγος, Ιωαννίδης, Κουρδάκης, Γιαξής, Παπαδημητρίου, Σαράφογλου (84’ Βογιάννος), Χιονίδης, Χαψάς (88’ Νικολίτσας), Σαπιασβίλι (46’ Μπατμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου