Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Για το γόητρο μέχρι τέλους




Παίζοντας για το πρεστίζ καθώς και τη βαριά ιστορία της φανέλας που πρεσβεύουν, οι <<ερυθροκίτρινοι>> ολοκλήρωσαν τη προετοιμασία τους ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων τον οποίο και υποδέχονται στο ΔΑΚ, αναζητώντας τη πρώτη εντός έδρας νίκη τους σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Η τεχνική ηγεσία χορήγησε ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τη παραμονή του προσεχούς αγώνα, στον οποίο επιστρέφει σίγουρα ο Ντάμζι που εξέτισε τη ποινή του.

Την ίδια ώρα αναγκαστικές φαντάζουν απουσίες των τραυματιών Κοκκινίδη, Σολομωνίδη, Χριστοφορίδη  και Καρανάσιου που έχουν τεθεί νοκ άουτ και ως εκ τούτου το ιστορικό σωματείο θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις νίκες τους απέναντι στους Θεσσαλονικείς με τις εν λόγω τρεις βασικές απώλειες.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν την άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου, (με σκορ 1-3) έχοντας παράλληλα μονόπλευρο βαθμολογικά κίνητρο, καθώς και μπόλικο άγχος από τη στιγμή που δίνουν μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Όπως μάλιστα έχουν καταστήσει σαφές, ξεκάθαρος στόχος τους αποτελεί η όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της σωτηρίας και για να συμβεί αυτό ο Ηρακλής θα καταφτάσει πάνοπλος στην ακριτική πόλη.

Την αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ορίστηκε να διευθύνει τριπλέτα από τη γειτονική Κοζάνη με ρέφερι το κ. Μπαϊραμίδη και βοηθούς διαιτητές τους  κ.Παπαδόπουλο και κ.Ιωαννίδη που έχουν σφυρίξει δύο φορές έως σήμερα αγώνα της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε κλείνοντας πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν αποστείλει γενικό κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό επιζητώντας τη στήριξη του, στις έξι αυτές στροφές πριν από τη λήξη του φετινού μαραθωνίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου