Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ακόμα μια αποχώρηση!




Η αποχώρηση της Καστοριάς από τη Γ’ Εθνική δεν ήταν η τελευταία, καθώς πριν από μερικά λεπτά η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε πως αποβάλλει από το πρωτάθλημα και τον Αστέρα Μαγούλας!

Ο λόγος της απόσυρσης του Αθηναϊκού σωματείου έγκειται στο γεγονός ότι δε συμμετείχε στα πρωταθλήματα υποδομής, (δε δήλωσε δηλαδή παιδική ομάδα) όπως ορίζει ρητά η προκήρυξη του καταστατικού.

Στο δια ταύτα ο Αστέρας θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση έξι βαθμών από το φετινό, καθώς και το επόμενο πρωτάθλημα!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το φετινό μπάχαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει προηγούμενο, με τις ομάδες που αποχώρησαν μεσούσης της σεζόν από τις Εθνικές κατηγορίες να φτάνουν αισίως τις εννέα!

Για του λόγου το αληθές Νίκη Βόλου και μετέπειτα ΟΦΗ χαιρέτισαν νωρίς τη Superleague, για να χαράξει στα χνάρια τους ο Πανηλειακός από τη Football League, δίνοντας τη σκυτάλη σε έξι συλλόγους από τη Τρίτη εν τάξει κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τις: Κύμη, Μανδραϊκό, Λευκάδια, Πυρσό Γρεβενών, Καστοριά και Αστέρα Μαγούλας που έβαλαν λουκέτο για οικονομικούς ως επί το πλείστον λόγους.


Όπως γίνεται αντιληπτό με το τρόπο αυτό πλήττουν αφενός το πρεστίζ του -ήδη υποβαθμισμένου- ελληνικού ποδοσφαίρου και αφετέρου αλλοιώνουν το βαθμολογικό πίνακα, καθώς ορισμένες ομάδες έκοψαν βαθμούς από κάποιους αντιπάλους, όμως στη συνέχεια έχαναν τους αγώνες στα χαρτιά με ότι αυτό συνεπάγεται,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου