Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Αυτοί αποχαιρέτησαν τη Γ’ Εθνική




Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ολοκληρώνεται τη Κυριακή, ωστόσο οι ομάδες που υποβιβάστηκαν έχουν ήδη ξεκαθαρίσει σε όλους ανεξαρτήτως τους ομίλους.

Δε χωρά αμφιβολία πως η Καστοριά αποτελεί το σπουδαιότερο όνομα, όντας πλέον η μοναδική Κυπελλούχος Ελλάδας που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Η είδηση αυτή άλλωστε κάνει το γύρο της χώρας, με τους <<γουναράδες>> να γράφουν μαύρη σελίδα στην ένδοξη ιστορίας τους.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τους 19 συνολικά συλλόγους που αποχαιρέτησαν τις εθνικές κατηγορίες, παρατηρώντας πως ορισμένοι εξ αυτών αποσύρθηκαν άδοξα από το πρωτάθλημα, χωρίς καν να τερματίσουν!

Από το πρώτο λοιπόν όμιλο, το πικρό ποτήρι του υποβιβασμένου ήπιαν ο Ορφέας Ελευθερούπολης, η Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο Απόλλων Αρναίας και ο Άρης Ακροποτάμου.

Πέντε ομάδες έπεσαν και από το δεύτερο όμιλο με τα Λευκάδια και το Πυρσό Γρεβενών να αποσύρονται οικιοθελώς σχεδόν με το καλημέρα. Τους ακολούθησαν στην χαμηλότερη εν τάξει κατηγορία ο Βατανιακός, το Μακροχώρι, αλλά και η Αναγέννηση Άρτας.

Ακόμα χειρότερα τα δεδομένα στο τρίτο όμιλο, όπου τέσσερις(!) συνολικά ομάδες δε κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα επικαλούμενες αμφότερα οικονομική δυσπραγία!

Πρόκειται για τον Αστέρα Μαγούλας (πέρσι αγωνίζονταν στη Β’ Εθνική) τον Μανδραϊκό, τον Ερμή Κυβέριου και τη Κύμη, που μαζί με την Αχαϊκή συμπλήρωσαν το καρέ των μελλοθάνατων.

Τέλος στο τέταρτο και τελευταίο όμιλο το ύστατο αντίο είπαν οι τελευταίες τέσσερις μόλις ομάδες. Ο λόγος για την Αθηναϊκή Νέα Ιωνία και τους τρεις Κρητικούς συλλόγους: την Αναγέννηση Ιεράπετρας, το Γιούχτα και τον Ηρόδοτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου